Jeftina izrada sajta

niska cena izrade veb-sajta

Imate mali porodični biznis, neprofitno udruženje ili nešto slično, želite da imate veb prezentaciju a niste spremni da potrošite mnogo novca. Sa pojavom veb-sajt templejta (WordPress, Joomla itd.), značajno se povećala ponuda usluge izrade jeftinih veb-sajtova. Niste sigurni šta dobijate a šta gubite ako se opredelite za ovakav paket izrade sajta. Jedni smo od retkih koji su uslugu izrade sajta precizno podelili na elemente i definisali cenu svakog od njih u cenovniku – kalkulatoru

Ali na šta još da obratite pažnju. Pojava gotovih veb rešenja, olakšalo je običnom korisniku koji nema neke posebne informatičke veštine i znanja da samostalno izradi sajt. Neki od njih su pomislili da mogu tako i da zarade pa su počeli drugima da pružaju uslugu izrade sajta. Ako se opredelite za neko od gotovih rešenja i za jeftinu izradu sajta ključno je da izaberete prave osobe koje će vam to rešenje na stručan način implementirati. Jedna od bitnih stavki je brzina sajta, odnosno vreme koje protekne od trenutka kad korisnik upiše vašu veb aderesu i pritisne enter do trenutka dok se sajt prikaže na ekranu. Usled nestručno implementiranih sajtova vreme učitavanja sajta dugo traje što pesetioce sajta frustrira, posetioc prekida učitavanje i odlučuje se da poseti drugi sajt, odnosno sajt konkurencije. U današnje vreme oko 50% poseta (sa tendecijom rasta) dolazi preko mobilnih uređaja koji imaju sporu internet vezu i zbog čega je od posebnog značaja imati stručno podešen sajt. Zbog ovog i mnogih drugih razloga bitno je da odaberete prave osobe za saradnju.

Savet: "Obratite pažnju na brzinu otvaranja veb-sajta agencije za izradu sajtova pre nego što se odlučite da ih angažujete."

Ponuda

Izrada jeftinog veb-sajta je namenjena vama koji želite da prezentujete svoje poslovanje ili udruženje a dovoljan vam je sajt sa nekoliko veb-stranica. Bitno vam je da se poslovnim partnerima predstavite na ozbiljan način i da mogu saznati važne informacije o vama. U izradu jeftinog veb-sajta uključena je izrada galerije sa slikama i kontakt forma sa google mapom.

Izrada jeftinog sajta podrazumeva on site SEO (search engine optimization) i ne podrazumeva off site optimizaciju. Ako vam nije bitna visoka pozicija u rezultatima pretrage pretraživača, želite da imate neki vid savremene multimedijalne vizit karte, dovoljno vam je da vas mogu naći tako što pristupaju sajtu direktno kucanjem veb adrese ili čak pretraživanjem ključnih reči koje vas jedinstveno identifikuju (ime organizacije i delatnost) onda je usluga jeftine izrade sajta prava stvar za vas.

Za izradu ovakvog sajta neophodno je da nam dostavite tekstove i slike. Ako niste sigurni mi ćemo vam pomoći oko koncepta sajta i savetovati na šta da obratite pažnju. Cena izrade 100€.

Nakon što izradimo, sajt postaje vaše vlasništvo, sajt možete hostovati po vašem izvoru i pristupiti izvornom kodu ili administrativnom panelu kad god poželite, možete samostalno vršiti izmene odnosno nećete biti ucenjeni da izmene dodatno plaćate zbog toga što sajt nije u vašim rukama, pa nema dodatnih skrivenih troškova.

Prednost jeftine izrade veb-sajta

  • Niska cena 100€
  • Sajt u vašem vlasništvu
  • Samostalno vršite izmene
  • On site SEO
  • Galerija slika
  • Kontakt forma


HAJDE DA ZAPOČNEMO NOVI PROJEKAT...

Spremni ste za novi projekat ili vas interesuje proces izrade projekta? Hajde da razgovaramo o vašim idejama. Želimo da se pripremimo za prvi razgovor, tako da za početak, molimo vas popunite upitni formular o projektu sa što je moguće više detalja.

Projektni zahtev

ILI MOŽEMO BITI PRIJATELJI

Imate pitanje o projektu koji smo završili, o načinu kako radimo ili vas zanima šta ima novo ove nedelje? Pustite nam poruku ili nas pozovite; biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Pozovite nas na: 064 047 6278