Izrada WordPress sajta

izrada sajta u wordpressu

WordPress pokriva 24% interneta, milioni ljudi posete stranice hostovane sa WordPress-om svakog meseca. Za tako raznoliku publiku WordPress je savršena CMS (content management system) platforma koja će vam pomoći da unapredite svoje poslovanje na mreži.

Jednostavan interfejs

WordPress je popularna platforma sa grafičkim interfejsom koji olakšava korisnicima samostalno administriranje sadržaja web sajta. Podjednako je dobar za vlasnike malih tako i velikih preduzeća. Jednostavan korisnički interfejs omogućava da provodite više vremena fokusirani na sadržaj sajta ili bloga, a da ne brinete o programskom kodu koji pokreće sajt. Za administriranje WordPress web sajta nije potrebno posedovanje nekih posebnih informatičkih znanja i veština. Svakodnevno možete menjati sadržaj ili modifikovali razne funkcije, kako bi sajt bio ažuran i pratio promene u preduzeću koje se razvija.

Dizajn po narudžbini

Naši programeri će raditi sa vama na stvaranju sajta po nardžbini. Projektovan da istakne vaš identitet i suštinu vašeg poslovanja na jedinstven način. WordPress sajtovi su zastupljeni u veoma različitim privrednim delatnostima i WordPress dolazi na 120 različitih jezika, među njima i na srpskom. WordPress takođe omogućava da u sajt integrišete blog, objedinite sve vaše online aktivnosti na jednom mestu. Pružamo kompletnu uslugu i možemo vam pomoći da izgradite korisničko iskustvo koje će posetioce sajta nedvosmisleno asocirati na vaše poslovanje. Poslovni ugled vašeg preduzeća može biti naglašen kroz jedinstven dizaj koji ostavlja dobar utisak prilikom posete sajta.

SEO Friendly (optimizovano za pretraživače)

Programski kod koji pokreće WordPress je napisan usaglašavanjem sa visokim standardima kvaliteta koda i semantike, efektivan i efikasan je, izvršava se brže i jednostavnije. Ovo je optimalno za pretraživače da lako čitaju i indeksiraju sav sadržaj koji dodate na vaš web sajt što utiče na bolju poziciju sajta u rezultima pretrage. Mi vam možemo pomoći da utvrdite strategiju sadržaja sajta sa kojom biste se izdvojili i koja bi najbolje opisivala vaše poslovanje. Svaka stranica koju kreiramo može biti optimizovana za ciljanje određene reči ili fraze putem naslova, meta descriptions taga i drugih elemenata koji su jasno definisani kroz WordPress sistem za upravljanje sadržajem. Optimizacija sajt za pretragu i pružanje posetiocima pozitivnog korisničkog iskustva će rezultirati da vaš posao dobija veći relevantan obim poseta, rangirajući se na višim pozicijama od konkurencije i bude lakše otkriven od strane novih potencijalnih klijenata.

Jačanje reputacije vašeg poslovanja

Redovno stvaranje novog sadržaja koji se bavi temama iz vaše delatnosti će učiniti da se vaše poslovanje izdvaja kao lider među drugim preduzećima na tržištu. WordPress vam omogućava da podelite svoje mišljenje i stvorite interesantan sadržaj koji će izgraditi bolju reputaciju kod potencijalnih klijenata. Omogućava vam dvosmernu komunikaciju, putem komentara posetioca i reakcija na sadržaj koji su javni, a odobreni od jedne ili više osoba koje su administratori. Kreiranje i održavanje svoje pozicije kao aktivnog člana vaše privredne delatnosti generiše veću posetu za vaš sajt i podiže svest okruženja za vaš brend .

Ključne prednosti WordPress sajtova

Potpuno smo svesni vaše potrebe da imate web sajt koji je jedinstven i pruža pozitivno korisničko iskustvo za posetioce tako i za vas. Drugim rečima, vi očekujete da sami možete lako administrirati sajt bez potrebe za nekim posebnim informatičkim veštinama.

Sa WordPress-om možete:

 • dodati ili izmeniti web stranicu
 • menjati sadržaj na sajtu
 • dodati novu opciju u Meni
 • dodati ili izmeniti slike
 • integrisati YouTube video
 • administrirati sadržaj vašeg bloga
 • izraditi upitne forme za prikupljanje ključnih informacija o klijentima
 • povezati sajt sa svim društvenim mrežama

Vega Web Studio usluge

Vega Web Studio je specijalizovan u pružanju širokog usluga u izradi WordPress sajtova. Ključno polje stručnosti su:

 • izrada WordPress web sajtova
 • izrada jedinstvenog dizajna po narudžbini
 • izrada Plugin-ova
 • izrada tema
 • migracija sajtova
 • wordPress hosting
 • održavanje & podrška

HAJDE DA ZAPOČNEMO NOVI PROJEKAT...

Spremni ste za novi projekat ili vas interesuje proces izrade projekta? Hajde da razgovaramo o vašim idejama. Želimo da se pripremimo za prvi razgovor, tako da za početak, molimo vas popunite upitni formular o projektu sa što je moguće više detalja.

Projektni zahtev

ILI MOŽEMO BITI PRIJATELJI

Imate pitanje o projektu koji smo završili, o načinu kako radimo ili vas zanima šta ima novo ove nedelje? Pustite nam poruku ili nas pozovite; biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Pozovite nas na:
064 047 6278