Izrada internet prodavnice

internet prodavnica

U današnje vreme svako ozbiljno preduzeće koja se bavi prodajom nezamislivo je da nema internet prodavnicu. Ona preduzeća koja još uvek nisu uvela ovakav vid poslovanja polako gube tržišno učešće u odnosu na preduzeća koja uveliko na ovaj način posluju. Postoji i veliki broj preduzeća koja posluju samo online i uopšte nemaju klasičnu prodavnicu, nego proizvode prodaju samo preko interneta. Prednosti izrade internet prodavnice su višestruke ali najvažnije su te da su vaši proizvodi dostupni kupcima u bilo koje vreme (24h dnevno) i na bilo kojem mestu se vaši kupci nalazili.

Izradom online prodavnice otvarate mogućnost:

Prezentacija proizvoda

Koliko god proizvoda imate u prodajnom asortimanu pomoću online internet prodavnice. Svaki proizvod moguće je predstaviti slikom, specifikacijom i cenom. Kupac je u mogućnosti da stavi proizvod u korpu i naruči ili da dobije informaciju o količini koja je spremna za isporuku. Moguće je oceniti proizvod, ostaviti komentar ili tražiti dodatne informacije.

Različiti načini plaćanja

Razvojem internet poslovanja pojavile su se razne mogućnosti online plaćanja. Kupac može robu ili usluge direktno platiti online karticom ili je moguće platiti robu pouzećem putem kurirskih službi. Koji god vid plaćanja odaberete mi ćemo implementirati.

Administracija prodavnice

Zahteva čestu izmenu asortimana, cene i sl. Putem CMS sistema za upravljanje sadržajem postoji mogućnost da sami vršite takve izmene veoma jednostavno i nije potrebno da angažujete web dizajnere i programere da to urade za vas i na taj način izbegavate naknadne troškove. Putem CMS sistema možete izbrisati proizvod, dodati novi, menjati sadržaj veoma jednostavno putem grafičke konzole bez potrebe da pristupate izvornom kodu online internet prodavnice.

Preglednost

Za razliku od klasičnih prodavnica u kojima kupac često ima problem da nađe proizvod odgovarajuće cene, u online internet prodavnicama moguće je lako sortirati proizvode po kategoriji, ceni, ili videti proizvode koji su trenutno na akciji. Kupac na ovaj način lakše nalazi ono šta traži a samim tim se lakše odlučuje na kupovinu.

Deljenje informacija putem društvenih mreža

Za svaki proizvod moguće je postaviti share opciju za deljenje sadržaja. Na ovaj način se jednostavno može podeliti informacija sa svim svojim prijateljima. Ako uzmemo u obzir da na društvenim mrežama svaki korisnik ima u proseku oko 200 prijatelja, to nam govori koliki je značaj ove opcije. Sadržaj koji se tako širi prikazuje se u formi koja odgovara za pregledno prikazivanje (naslov, slika, uvodni tekst) na društvenim mrežama. Značaj deljenja sadržaja je i u tome što se na taj način jača rejtig sajta i samim tim postiže više poticaja u rezultatima pretrage pretraživača.

Evidencija pregleda

Prednost online prodavnice je i u tome što jednostavno možete pratiti koliko je puta koji proizvod pregledan. Na taj način možete steći uvid u to koji proizvodi su popularni i traženi. Ti proizvodi ne moraju biti i najprodavaniji. U tom slučaju, na osnovu dobijenih podataka možete doneti korektivne akcije i jednostavnije upravljati prodajom.


HAJDE DA ZAPOČNEMO NOVI PROJEKAT...

Spremni ste za novi projekat ili vas interesuje proces izrade projekta? Hajde da razgovaramo o vašim idejama. Želimo da se pripremimo za prvi razgovor, tako da za početak, molimo vas popunite upitni formular o projektu sa što je moguće više detalja.

Projektni zahtev

ILI MOŽEMO BITI PRIJATELJI

Imate pitanje o projektu koji smo završili, o načinu kako radimo ili vas zanima šta ima novo ove nedelje? Pustite nam poruku ili nas pozovite; biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Pozovite nas na:
064 047 6278