Cena izrade sajta

cena izrade web sajta

Cena izrade sajta zavisi od paketa usluga za koje se opredelite. Šta obuhvata najosnovniji a šta standardni paket, koliko koštaju dodatne funkcije, optimizacija za mobilne uređaje, optimizacija za pretraživače (search engines), mogućnost da sami ažurirate sadržaj, programiranje.

Cena izrade sajta zavisi od toga da li želite sajt radi objavljivanja važnih informacija i slika ili želite sajt optimizovan za pretraživače, koji bi bio konkurentniji na tržištu. Ako ste se bavili istraživanjem primetili ste da na tržištu postoji velika ponuda uluge izrade jefinih sajtova čak od 50€. Ono što vam niko neće reći, a to je da su svi spustili količinu usluga koje će vam pružiti. Zato je i cena toliko mala. Zagovornici smo toga da na izradi sajta ne treba štediti ali i razumemo potrebu za uslugom izrade jeftinih sajtova. Izrada jeftinog sajta je pogodna na pr. za neprofitabilna udruženja. Kojima je važno da objave tekstove i slike online a, kod kojih nije bitna visoka pozicija u rezultatima pretrage pretraživača.

Izrada jeftinog sajta

Izrada jeftinog sajta kod nas košta 100€ i obuhvata usluge:

 • Izrada sajta u HTML, WordPress, Joomla tehnologiji
 • Do 5 web stranica
 • Obrada i postavljanje do 10 fotografija
 • Osnovni dizajn
 • Jedan govorni jezik
 • Postavljanje sajta na vaš, zakupljen hosting
 • Prijava sajta na Google

Ukoliko se opredelite za izradu web sajta u WordPress ili Joomla sistemu onda je u ovu cenu uključena i mogućnost da samostalno menjate ili dodajete sadržaj sajta pomoću jednostavnog grafičkog interfejsa,. Uključena je funkcionalnost “prilagodljiv dizajn web strane” (Responsive web design) koji omogućava optimizovano prikazivanje, jednostavno korišćenje, čitanje, kretanje kroz web sajt i prilagođenost različitim uređajima. Ako se opredelite za ovaj paket, očekujemo od vas da nam dostavite kompletan sadržaj sajta (tekstove i slike).

Standardni paket

Cena izrade sajta sa standardnim paketom usluga od 190€. Ovaj sajt bi već imao SEO optimizaciju. Za tekstove i slike ste vi zaduženi, uz našu asistenciju kako bi postigli najbolje pozicije u rezultatima pretraživača, pretraživanjem putem ključnih reči i pojmova. Ovaj paket podrazumeva izradu sajta čiji korporativni dizajn u očima posetioca stvara dodatnu vrednost za vaše poslovanje i dodatno obuhvata:

 • Foto slajder u zaglavlju web sajta
 • Foto galerija do 30 slika
 • Kontakt forma
 • Google mapa na sajtu
 • Google analytics za praćenje obima poseta sajta

Internet prodavnica

Ukoliko želite izradu sajta koji pored prethodno navedenog ima i online prodavnicu sa kojom možete prezentovati proizvode, omogućiti različite načine plaćanja, vršiti administraciju, imati mogućnost sortiranja proizvoda po raznim kategorijama, mogućnost deljenja sadržaja putem društvenih mreža i evidenciju pregleda, cena izrade ovakvog sajta kretala bi se od 480€ na više. To zavisi od količine proizvoda u prodajnom asortimanu, o tome da li imate bazu podataka proizvoda ili je potrebno njeno projektovanje, programiranje i unos podataka, slikanje svakog proizvoda i obrada fotografija, da li se koristi WordPress, Joomla za izradu ili je mi programiramo.

Kalkulator cene

Jedni smo od retkih koji smo proces izrade sajta precizno definisali i podelili u kategorije tako da putem našeg cenovnika – kalkulatora možete samostalno izračunati koliko bi izrada sajta koji odgovara vašim zahtevima koštala.

HAJDE DA ZAPOČNEMO NOVI PROJEKAT...

Spremni ste za novi projekat ili vas interesuje proces izrade projekta? Hajde da razgovaramo o vašim idejama. Želimo da se pripremimo za prvi razgovor, tako da za početak, molimo vas popunite upitni formular o projektu sa što je moguće više detalja.

Projektni zahtev

ILI MOŽEMO BITI PRIJATELJI

Imate pitanje o projektu koji smo završili, o načinu kako radimo ili vas zanima šta ima novo ove nedelje? Pustite nam poruku ili nas pozovite; biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Pozovite nas na:
064 047 6278