Kako veb-sajt može unaprediti poslovanje?

15
jan
2016
...

Veb-sajt firme unapređuje poslovanje – svi to znaju! Ali da li ste se nekad pitali na koje to načine veb-sajt doprinosi uspešnijem poslovanju. Ako vas muči to pitanje, imate sreće – navodimo neke od načina.

1. Uvek na raspolaganju – Vaš veb-sajt je stalno dostupan 24/7, tako da vaši klijenti mogu biti u interakciji sa vašim poslovanjem u vreme kad njima odgovara. U savremeno doba svi imaju malo slobodnog vremena. Zbog toga se zaista ceni praktičnost u pronalaženju onog šta im je potrebno bez da moraju negde da idu, zovu i raspituju se – nego popune online formu, pretplate se na bilten, pričitaju blog, dobiju brzu informaciju, rezervišu online, preuzmu publikaciju, pročitaju vašu studiju izvodljivosti, sve u vreme koje njima ODGOVARA!

2. Redovna interakcija i komunikacija sa vašim klijentima – Ljudi će vas se lakše setiti ako ste u kontaktu sa njima. Mnogo je lakše prodati klijentu koji već zna za vas i veruje vam, tako da održavate kontakt i uvek ste prvi na njihovoj listi prioriteta. Redovno šaljite biltene e-poštom i ažurirajte veb-sajt, to će vam pomoći da bolje komunicirate sa vašim klijentima. Možete i uložiti vreme u održavanje vaših online profila na socijalnim mrežama kao što su Facebook, Twitter, LinkedIn, i Google+ – na taj način ćete uz male troškove izvuči maksimum od vašeg online prisustva.

3. Delite znanje – Nije dovoljno samo obezbediti informaciju o vašim proizvodima i uslugama. Stručni saveti mogu vam obezbediti prednost nad konkurencijom i potencijalno dovesti do prodaje. Razmišljajte o veb-sajtu kao o zaposlenom radniku, koji pruža klijentima pomoć i znanje iz oblasti ekspertize preduzeća.

4. Ojačajte reputaciju – Dobro dizajniran veb-sajt će pojačati poverenje u vaše poslovanje i osnažiti brend. Sa druge strane, slabo dizajniran ili neažuriran sajt može stvoriti sliku o vašem poslovanju kao amaterskom i neorganizovanom. Obezbeđivanjem informacija klijentima na organizovan i pravi način, možete pokazati klijentima da razumete te predviđate njihove potrebe i na taj način stvorite pozitivan utisak za transakciju koja će slediti.

5. Povećajte tržišno učešće – Ne postoji drugi način koji omogućava bolju geografsku pokrivenost nego pokrivenost posredstvom veb-sajta, internet je u ekspanziji iz godine u godinu. Ako nemate dobro pozicioniran veb-sajt neko će vam preuzeti posao. Vaš sajt postavlja vaše poslovanje tamo gde ga svako može naći bez obzira gde on bio.

6. Smanjite troškove marketinga – Sa online sadržajem, nemate potrebu za štampanjem reklamnih brošura, njihovim slanjem, troškovima poštarine, ažuriranje je brzo i jednostavno. Marketing potrebe se mogu lako uklopiti sa obimom poslovanja i budžetom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

HAJDE DA ZAPOČNEMO NOVI PROJEKAT...

Spremni ste za novi projekat ili vas interesuje proces izrade projekta? Hajde da razgovaramo o vašim idejama. Želimo da se pripremimo za prvi razgovor, tako da za početak, molimo vas popunite upitni formular o projektu sa što je moguće više detalja.

Projektni zahtev

ILI MOŽEMO BITI PRIJATELJI

Imate pitanje o projektu koji smo završili, o načinu kako radimo ili vas zanima šta ima novo ove nedelje? Pustite nam poruku ili nas pozovite; biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Pozovite nas na: 064 047 6278