Kako web sajt može unaprediti poslovanje?

...

Web sajt firme unapređuje poslovanje – svi to znaju! Ali da li ste se nekad pitali na koje to načine web sajt doprinosi uspešnijem poslovanju. Ako vas muči to pitanje, imate sreće – navodimo neke od načina.

Uvek na raspolaganju

Vaš web sajt je stalno dostupan 24/7, tako da vaši klijenti mogu biti u interakciji sa vašim poslovanjem u vreme kad njima odgovara. U savremeno doba svi imaju malo slobodnog vremena. Zbog toga se zaista ceni praktičnost u pronalaženju onog šta im je potrebno bez da moraju negde da idu, zovu i raspituju se – nego popune online formu, pretplate se na bilten, pričitaju blog, dobiju brzu informaciju, rezervišu online, preuzmu publikaciju, pročitaju vašu studiju izvodljivosti, sve u vreme koje njima ODGOVARA!

Redovna interakcija i komunikacija sa vašim klijentima

Ljudi će vas se lakše setiti ako ste u kontaktu sa njima. Mnogo je lakše prodati klijentu koji već zna za vas i veruje vam, tako da održavate kontakt i uvek ste prvi na njihovoj listi prioriteta. Redovno šaljite biltene e-poštom i ažurirajte web sajt, to će vam pomoći da bolje komunicirate sa vašim klijentima. Možete i uložiti vreme u održavanje vaših online profila na socijalnim mrežama kao što su Facebook, Twitter, LinkedIn, i Google+ – na taj način ćete uz male troškove izvuči maksimum od vašeg online prisustva.

Delite znanje

Nije dovoljno samo obezbediti informaciju o vašim proizvodima i uslugama. Stručni saveti mogu vam obezbediti prednost nad konkurencijom i potencijalno dovesti do prodaje. Razmišljajte o web sajtu kao o zaposlenom radniku, koji pruža klijentima pomoć i znanje iz oblasti ekspertize preduzeća.

Ojačajte reputaciju

Dobro dizajniran web sajt će pojačati poverenje u vaše poslovanje i osnažiti brend. Sa druge strane, slabo dizajniran ili neažuriran sajt može stvoriti sliku o vašem poslovanju kao amaterskom i neorganizovanom. Obezbeđivanjem informacija klijentima na organizovan i pravi način, možete pokazati klijentima da razumete te predviđate njihove potrebe i na taj način stvorite pozitivan utisak za transakciju koja će slediti.

Povećajte tržišno učešće

Ne postoji drugi način koji omogućava bolju geografsku pokrivenost nego pokrivenost posredstvom web sajta, internet je u ekspanziji iz godine u godinu. Ako nemate dobro pozicioniran web sajt neko će vam preuzeti posao. Vaš sajt postavlja vaše poslovanje tamo gde ga svako može naći bez obzira gde on bio.

Smanjite troškove marketinga

Sa online sadržajem, nemate potrebu za štampanjem reklamnih brošura, njihovim slanjem, troškovima poštarine, ažuriranje je brzo i jednostavno. Marketing potrebe se mogu lako uklopiti sa obimom poslovanja i budžetom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

HAJDE DA ZAPOČNEMO NOVI PROJEKAT...

Spremni ste za novi projekat ili vas interesuje proces izrade projekta? Hajde da razgovaramo o vašim idejama. Želimo da se pripremimo za prvi razgovor, tako da za početak, molimo vas popunite upitni formular o projektu sa što je moguće više detalja.

Projektni zahtev

ILI MOŽEMO BITI PRIJATELJI

Imate pitanje o projektu koji smo završili, o načinu kako radimo ili vas zanima šta ima novo ove nedelje? Pustite nam poruku ili nas pozovite; biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Pozovite nas na:
064 047 6278