Blog

25
mar 2018
Besplatne slike za blog ili sajt

Tražite besplatne slike za web sajt? Evo lista sajtova gde ih možete naći…

Na netu, lako možete naći veliki broj lepih slika ali nemate pravo koristiti bilo koju, postaviti je na svoj blog ili koristiti u komercijalne svrhe. Najveći broj slika podleže autorskim pravima, stoga su zaštićene zakonom. Srećom, postoji veći broj galerija besplatnih slika, koje potpadaju pod nešto što se zove “public domain” odnosno "javni domen". U ovom tekstu predstavićemo neke od naših omiljenih lokacija, gde možete naći slika iz javnog domena.

Pročitajte više >
18
okt 2017
Plan izrade novog veb-sajta

9 Praktičnih koraka u planiranju web sajta

Kako stara izreka kaže, “Ako ne uspete da planirate, znači planirate da ne uspete”. Izrada web sajta bez plana je kao izgradnja kuće bez projekta. Stvari završe na pogrešnom mestu, pojedine funkcionalnosti se izostave a odnosi između izvođača i naručioca posla su napeti zbog neusaglašenosti. Plan sajta daje jasan smer, skraćuje vreme izrade, sprečava improvizaciju, […]

Pročitajte više >
10
jul 2017
Interaktivni sadržaj

Interaktivni sadržaj – kako zadržati pažnju posetioca sajta

Internet marketing je moćno i profitabilno sredstvo, za prenošenje marketing poruke i povećanje prodaje proizvoda ili usluga. Jedna od bitnih razlika u odnosu na tradicionalne marketing medije, kao što su; TV, radio i štampa, je ta da jedino internet marketing omogućava interaktivnost sa publikom. Vaši potencijalni klijenti su na internetu u potrazi za sadržajem iz […]

Pročitajte više >
13
mar 2017
Rejting na Google

Kako postići bolji rejting sajta bez marketinga sadržajem

Često smo bili u prilici da čujemo ovo: “Želim da pozicioniram sajt dobro ali nemam vremena niti novca za pisanje sadržaja”. Verujte nam, mi vas razumemo. Dobro pozicioniranje u pretrazi je nešto sa čime se često susrećemo u radu. Pisanje sadržaja je prilično potcenjena i slabo zastupljena strategija kod mnogih preduzeća. Stvaranje sadržaja je realno […]

Pročitajte više >
26
jan 2017
Prvi na Google

Kako da izađem na prvoj stranici pretrage na Google?

Imamo dobre vesti za vas! Nije vam potreban veliki marketing budžet, ne morate zaposliti skupe agencije (koje često prodaju maglu), čak vam nije ni potrebno znanje o online marketingu. Jedina stvar koja vam je potrebna je..

Pročitajte više >
15
feb 2016
google analiytics vodič za početnike

Google Analytics – vodič za početnike

Da li znate koliko poseta ima vaš web sajt? Ili odakle te posete dolaze? Ili koje uređaje posetioci koriste kako bi pristupili sajtu? Da li znate koje su stranice najpopularnije ili sa kojih društvenih mreža dolazi najveći obim poseta? To su samo neka od pitanja na koja Google Analytics (GA) može dati odgovor. Kad imate te informacije, možete ih koristiti kako biste učinili vaš sajt još boljim.

Pročitajte više >
15
jan 2016
Veb-sajt i poslovanje

Kako web sajt može unaprediti poslovanje?

Web sajt firme unapređuje poslovanje - svi to znaju! Ali da li ste se nekad pitali na koje to načine web sajt doprinosi uspešnijem poslovanju. Ako vas muči to pitanje, imate sreće – navodimo neke od načina.

Pročitajte više >
04
dec 2015
SEO optimizacija

Želja korisnika Googla: Kako da unapredite ključne reči i strategiju sadržaja vašeg web sajta

Zajednički cilj marketinških stručanjaka je povećanje poseta na njihovom sajtu. Međutim, prečesto, internet marketing sledi put tradicionalnih SEO (search engine optimization) strategija. Nego tradicionalne SEO strategije više nisu efektivne. I dalje je važno da izaberete ključne reči sa prosečnim visokim mesečnim obimom pretrage..

Pročitajte više >
10
nov 2015
Google algoritam i responsive veb-sajtovi

Kakav uticaj ima aktuelna promena Google algoritma na razultate pretrage mobilnih uređaja?

Google je najavio da će veću vidljivost imati sajtovi prilagođeni pregledu na mobilnim telefonima i tabletima. Kakav će to uticaj imati na Vaš veb-sajt. Naš novi blog bavi se tom temom.

Pročitajte više >

HAJDE DA ZAPOČNEMO NOVI PROJEKAT...

Spremni ste za novi projekat ili vas interesuje proces izrade projekta? Hajde da razgovaramo o vašim idejama. Želimo da se pripremimo za prvi razgovor, tako da za početak, molimo vas popunite upitni formular o projektu sa što je moguće više detalja.

Projektni zahtev

ILI MOŽEMO BITI PRIJATELJI

Imate pitanje o projektu koji smo završili, o načinu kako radimo ili vas zanima šta ima novo ove nedelje? Pustite nam poruku ili nas pozovite; biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Pozovite nas na:
064 047 6278